Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Adventskalender deur 7

Fruitgommen met knal

Natuurlijk komen de beste souvenirs voor de uitnodigingen voor het diner uit Londen. Ik denk aan die rood-wit gestreepte “Eat Your Drink – Naughty or Nice” doos. Een donkerblauwe lade wordt op een lintje getrokken: daarin zitten gelei-pralines, d.w.z. gummy-beren voor volwassenen. Binnenin: hoge kwaliteit wodka (10%), aperol, grapefruitbitter en gedroogde sinaasappelstukjes. Naast de “Mandarin Spritz” smaak is er ook “Mocha Espresso Martini”, “Amaretto Sour” (mijn favoriet!) met 10% whisky en een gin/cherry/hibiscus mix.
Smith Sinclair alcoholische vruchtengommen Modepilot
Alcoholische fruitgommen van Smith & Sinclair

Alcoholische fruitgommen – Met hen kan een avond leuk zijn! Ze zijn net als de schnaps die je na het eten serveert, alleen daarvoor. En zonder voedsel. Ze werken ook helemaal alleen. Maar pas op! Eén vruchtengelei staat gelijk aan een half schot. Daarom is “Please eat responsible” in hoofdletters op twee zijden van de verpakking aangebracht – ik wil dit advies graag opvolgen. En wijs er ook op dat deelname hier alleen is toegestaan vanaf de leeftijd van 18 jaar!

Gin lolly’s, eetbare glitter & meer

Smith Sinclair mode pilot adventskalender
Zoet plezier voor een feestje met vrienden
Ik raad ook aan dat als je op de Smith & Sinclair website surft en waarschijnlijk al op zoek bent naar de mokka espresso martini bites, kijk dan ook eens naar de eetbare glitter. Het zit ook in een mooie verpakking, en in glazen potten. Twee ervan, namelijk frambozen-roosgoud en zwarte kersen, zijn ook samen verkrijgbaar in een geschenkdoos – u moet ze altijd op voorraad hebben. Omdat dit een niet-alcoholische set is. Oh ja, en oudejaarsavond komt eraan! Laat een halve theelepel in de champagnebeker druppelen en je redt de confetti.

Oh, en nu we het toch over oudejaarsavond hebben..: Wat dacht je van lolly’s met een kersenlikeur of een gin-centrum? Of tabletten die een bruisend effect hebben op de mousserende wijn, zoals een Peach Bellini, een vlierbessensprizz of een rabarbermimosa. Ik weet wat je nu denkt: dit kan niet goed smaken! Ja, dat kan het! Probeer het eens, bijvoorbeeld door deel te nemen aan onze competitie en een hele lading Smith & Sinclair trakteert wint.

Over het bedrijf: Melanie Goldsmith en Emile Bernard richtten twee jaar geleden Smith &amp op; Sinclair. Vandaag de dag zijn ze allebei 30 jaar oud. Eigenlijk maakten ze alleen maar alcoholische fruitgommen voor date-evenementen die ze organiseerden. Maar de mensen werden de ene na de andere keer verliefd op het product, dus de twee ondernemers lieten de gegevens achter aan nieuwe apps en verklaarden het gummy bear lab tot het nieuwe bedrijfsmodel.

Feestpakket voor u

Om te winnen: Het pakket, dat naar een winnaar gaat onder alle deelnemers, bestaat uit 2 x ‘Just Add Sparkle’ glitter, 2 x ‘Naughty or Nice’ alcoholische fruitgom, 2 x ‘Black Forest’ lolly’s, 2 x ‘Cocktail Set Kit’, 1 x ‘Gin Obsessed’ cocktailgom, 1 x ‘The After Dinner Selection’ cocktailgom, 1 x ‘Night In’ alcoholische vruchtengom, 1 x ‘Celebration Selection’ vruchtengom, 1 x ‘Cocktail Fizz Tropical’ tabletten, 1 x ‘Cocktail Fizz Peach Bellini’ tabletten, 1 x ‘Cocktail Fizz Rhubarb Mimosa’ tabletten. Voorlopig bent u goed uitgerust voor het nieuwjaarsfeest en de eerste uitnodigingen voor het diner in 2020.

Voorwaarden voor deelname: Je bent meer dan 18 jaar oud? Schrijf ons dan in de commentaarsectie om erachter te komen welke van de Smith & Sinclair producten die hierboven beschreven zijn, u het meest doen watertanden en wat u met uw winst zou doen. Terwijl we uw commentaar lezen, hebben we een paar fruitgommen. Dus ga je gang en word eens gek! We kunnen alleen het beste commentaar kiezen – zoals altijd – puur subjectief. Gerechtelijke stappen zijn uitgesloten.

Sluitingsdatum: 9.12.2019, 23.59 uur

We maken de winnaar bekend onder het commentaar. We zullen hem of haar ook per e-mail informeren. Het kleurrijke geschenkpakket voor fijnproevers wordt door Smith & Sinclair of hun bureau rechtstreeks naar de winnaar gestuurd.

Fotokrediet: Smith & Sinclair

Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven