Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Een stijlvolle badkamer voor jouw huis

Voor velen is de badkamer de plek om te ontspannen en jezelf te verzorgen. Bij BadkamerXXL tref je een breed en diep assortiment aan om die badkamer te realiseren die jij wilt hebben. Naast dat de webwinkel een bron van inspiratie is kun je er terecht voor kwaliteit. Vooral dat, iedere nieuwe badkamer is mooi, maar hoe houd je het mooi?

Enkele onderhoudstips

Het maakt niet uit of het gaat om de toiletpotten, wastafels, douchecabines, halfvrijstaande baden of wandtegels, kalkaanslag is niet te voorkomen. Echter daarin zit wel de crux met een badkamer als nieuw houden. Voordelige en milde schoonmaakmiddelen uit de supermarkt zijn slechts een geurstof. Als je die enkel zal gebruiken dan zie je door de jaren heen de badkamer achteruit gaan, en dat is volledig te wijten aan kalkaanslag op de tegels en het sanitair. Om dit te voorkomen is regelmatig ontkalken belangrijk. Een voorbeeld, in de hoek waar jij onder de douche je flesjes zeep, shampoo, en conditioner hebt staan, het lijkt net alsof daar schimmel is. Maar het zwarte onder de flesjes en in de voegen is slechts een ophoping van kalkaanslag. Er zijn twee methodes om dit op te lossen. Zelf doen met een straf middel waarmee je kunt ontkalken, of een bedrijf inhuren voor dieptereiniging. Zo’n bedrijf inhuren is een aanrader want de badkamer is weer als nieuw, en daarna kun je het zelf met een mild schoonmaakmiddel weer bijhouden. De webshop zelf heeft een flink assortiment met goede schoonmaakmiddelen, de kans is groot dat je daar iets aantreft waarmee je de badkamer netjes kan maken en houden.

Kies voor kwaliteit

Je hebt een totaalzaak voor badkamers gevonden. Als je op de website kijkt dan zie je meubels, kranen, wastafels, zit- en ligbaden, spiegels, verwarming, sfeervolle verlichting, en heel veel accessoires. In het intro staat al geschreven dat iedere nieuwe badkamer mooi is, maar omdat de shop kwaliteit levert blijft het mooi. Dit natuurlijk enkel met het goede onderhoud zoals in de vorige alinea omschreven. Jij hebt alle keuze hoe jij de badkamer wilt hebben, en meestal is dat afhankelijk van de ruimte. Niet uitzonderlijk is de ruimte zo klein dat er net voldoende ruimte is voor een douche, wc, en wastafel. Maar dat neemt niet weg dat jij die ruimte sfeervol en mooi kan maken. Kijk maar eens bij de sunshower, en lees op de website de informatie van het product. Het is zo’n gadget wat in de kleinste ruimte past en weldadig is. Om een kleine ruimte efficiënt in te richten kun je veel bij de wastafel doen. Als een wastafel in het bovenblad van een meubel zit heb je daaronder bergruimte. Ook de spiegel boven de wastafel kan gelijk een kast zijn waar je make-up in op kan bergen. Naast het meubel heb je meestal ruimte voor de wasmand en een handdoekhouder. Misschien heb je geluk en een ruime badkamer. Dan is helemaal ’the sky the limit’ en heb je naast de douchecabine nog ruimte voor een whirlpool. Dan is het eenvoudig om die ruimte te creëren waar je jezelf heerlijk kunt ontspannen. Omdat de kwaliteit bij de webshop goed is richt je de ruimte in, het gaat jarenlang mee.

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven