Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Ik heb het geprobeerd: FOREO Luna 3 gezichtsreinigingsborstel

Na het aanpassen van de Clarisonic gezichtsborstel werd mij gevraagd naar een goed alternatief. Daarom heb ik de FOREO Luna 3 gezichtsreinigingsborstel (PR-Sample) geprobeerd, die je in de Black Week met grote korting (plus andere apparaten) kunt kopen.

FOREO Luna 3 is verkrijgbaar voor drie verschillende huidtypen:

  • Paars voor de gevoelige huid
  • Roze voor normale huid
  • Blauw voor de gecombineerde huid

Alle drie de varianten zijn ingesteld op foreo.nl beschikbaar voor ongeveer 199€.
Tip: FOREO Zwarte Vrijdagdeals op foreo.nldie online zal zijn vanaf 20.11.2020 en waar u de LUNA 3 (20% korting) of de UFO 2 (30% korting) voor het eerst kunt krijgen tegen een super speciale prijs. Alle FOREO-overeenkomsten zijn beschikbaar van 20 november tot en met 04 december 2020. FOREO.com beschikbaar.

FOREO
Voor iedereen

Leveringsomvang
Het wordt geleverd met een klein doekzakje voor het transport en een USB-kabel. Overigens is één lading van het apparaat voldoende voor maximaal 650 toepassingen, dat is ongeveer vier maanden. Het wordt opgeladen via USB, bijvoorbeeld op een laptop.

Hoe wordt het bediend?
De FOREO app is gratis beschikbaar in de App Store voor iOS en Android. Na de download registreert u het apparaat en krijgt u een korte introductie. De bediening is zeer eenvoudig. Andere FOREO-apparaten, zoals mijn UFO 2, worden ook opgeslagen in dezelfde app. De app kan worden gebruikt om de twee programma’s schoonmaken en masseren en de intensiteit ervan te regelen.

Geen app?
Niet in de stemming voor een app of niet bij de hand? Vervolgens kunt u de borstel inschakelen door eenvoudigweg op de knop te drukken en de 60 seconden gezichtsreiniging start, die ook automatisch eindigt dankzij een timer. Het vier minuten durende massageprogramma is echter niet mogelijk zonder een app.

Wat doet het?
Mijn toestel in paars is geschikt voor de gevoelige huid en bedoeld voor huidproblemen zoals droge, onzuivere, gevoelige zones en fijne rimpels.
FOREO Luna 3 biedt een gezichtsreiniging en -massage in één apparaat. De borstelkop van LUNA 3 is niet alleen 30% groter dan die van LUNA 2, de siliconennoppen zijn 30% langer en 25% zachter. Dit pluspunt zorgt voor een nog betere reiniging dan bij de vorige modellen.

Het apparaat is bijna volledig gemaakt van medische siliconen en daarom veel hygiënischer dan een klassieke borstelkop van nylon. Het duurt praktisch eeuwig, omdat er geen noodzaak is om een borstelkop te vervangen.

Het apparaat is dus ook 100% waterdicht. Dit detail maakt het voor mij bijzonder spannend. Ik neem de Luna 3 mee onder de douche of badkuip en gebruik hem op mijn armen en benen. Op deze manier worden dode huidcellen verwijderd en ingegroeide haren voorkomen door de peeling, samen met uw favoriete douchegel.

De 8.000 T-Sonic™ pulsaties per minuut dringen de huid binnen om vuil, vet, make-upresten, huidschilfers en meer te verwijderen. In totaal kunnen 16 intensiteitsniveaus worden geselecteerd: Van een aangename lichte vibratie tot een wakkere behandeling, alles is mogelijk. De geluidsgolven verhogen ook de bloedcirculatie, exfoliëren de huid zonder te trekken en verbeteren de ontgifting door de huid in het cellulaire gebied te stimuleren.

Ik ben ook in het bezit van mijn UFO 2, die ik op een heel andere manier kan gebruiken dan deze klassieke gezichtsreinigingsborstel vanwege de warmte- en koudfunctie. Beide apparaten bestaan parallel in mijn zorgroutine. Ook al hou ik van mijn chemische peeling, ik intensiveer de reiniging 3-4 keer per week met deze kleine, handige borstel. Het reinigingsproces met trillingen duurt slechts een minuut. Ik gebruik mijn schoonmaakshow voor de schoonmaak zoals gewoonlijk. Natuurlijk kunt u uw eigen reinigingsproduct gebruiken, ongeacht of het gaat om het reinigen van olie, gel, schuim of melk. Maak de borstel na gebruik eenvoudigweg schoon met zeep onder stromend water en droog hem af. Ik gebruik een vrij laag intensiteitsniveau in het gezicht (4-8 van 16 niveaus).

Extra massage
Naast de reiniging biedt de Luna 3 ook vier massageprogramma’s, die elk vier minuten duren. Deze gaan vergezeld van een passende applicatie-animatie. Gedurende deze tijd kunt u gewoon genieten van de revitaliserende massage of tegelijkertijd werken in een serum of crème.

  • Ogen op de prijs: Een massage van twee minuten die gebruik maakt van hoge en lage pulsatie intensiteiten om het gebied rond de ogen aan te spannen.
  • Niets dan Hals: Strakke en verjongende nek en decolleté met een massage van twee minuten.
  • Contour gek: Een massage van vier minuten verjongt en geeft vorm aan de wangen en de kaakzone.
  • Magie van de mond: Strakke kaakzone en vermindering van voorhoofdsrimpels met een massage van twee minuten.

Conclusie FOREO Luna 3

Ik gebruik de borstel nu ongeveer twee maanden. Vooral nu, met het voortdurend dragen van maskers, hecht ik veel belang aan een grondige reiniging om onzuiverheden te voorkomen. Ik heb vrijwel geen droge plekken meer, omdat ik het gevoel heb dat mijn huid de verzorging gemakkelijker opneemt door de beter verwijderde huidschilfers. Met de UFO 2 en de thermofunctie werk ik nog effectiever in serum.

Iedereen die al lang speelt met het idee om een reinigingsborstel voor het gezicht te kopen: Met de FOREO Luna 3 Met de borstel krijg je een duurzaam apparaat gemaakt van hygiënische en reinigbare siliconen met een sterke batterij. U kunt al uw gebruikelijke producten gebruiken en meenemen onder de douche. Het grote oppervlak is ideaal voor gebruik op armen en benen en de sterke pulsatie gaat ingegroeide haren tegen.

Bedankt voor het lezen en groetjes,

Madam Lotte

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven