Leuke cadeaus voor op een baby shower

Heb je binnenkort weer een babyshower op de planning staan en geen idee wat je de moeder in spé voor cadeau moet geven? Lees dan snel verder voor leuke tips en inspiratie voor de babyshower in dit artikel.

Wat geef je cadeau bij een babyshower?

Over het algemeen worden cadeaus gegeven die handig en fijn zijn voor moeder of kind, of voor beiden natuurlijk. Welk cadeau je de aanstaande moeder wilt geven is afhankelijk van haar persoonlijke voorkeuren, maar natuurlijk ook van je eigen budget. Soms kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld samen met de andere genodigden een groter cadeau te kopen, let er hierbij wel altijd op dat je even bij de partner navraagt of het cadeau niet al zelf gekocht is voor de baby uitzet.

Wat kost een cadeau voor een babyshower?

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van wat jij er aan uit wilt geven. Maar een cadeau voor een babyshower hoeft natuurlijk niet heel duur te zijn. Wanneer je bijvoorbeeld kleertjes geeft en deze leuk verpakt, ziet je cadeau er al snel spectaculair uit. Een leuk knuffeltje of speeltje hoeft ook niet erg duur te zijn maar is vaak wel erg welkom bij de aanstaande moeder. Wanneer je afspreekt om samen een wat groter cadeau aan te schaffen is het wel belangrijk rekening te houden met ieders budget individueel. Wat ook een nuttig en praktisch cadeau is voor een babyshower, wat niet veel hoeft te kosten is een waardebon om iets voor de moeder te doen wanneer het kindje er is. Bied bijvoorbeeld aan een keer op te passen, een lekkere maaltijd te komen brengen, ramen te komen zemen of andere taken die extra veel energie kosten wanneer de kleine er is.

Leuke cadeau ideeën

Online is er veel inspiratie te vinden voor leuke babyshower cadeaus hier vind je nog enkele leuke tips voor cadeautjes die eigenlijk elke moeder wel wil hebben.

  • Kleertjes: het is altijd leuk om bijvoorbeeld een schattig rompertje of iets anders uit te zoeken voor aanstaande moeders, je kan er ook voor kiezen om zelf een rompertje te versieren met textielstiften en het zo extra persoonlijk te maken. Of je kan ook rompertjes laten drukken met jouw persoonlijke boodschap. Kleertjes kunnen ook leuk en sierlijk verpakt worden.
  • Een leuk rugzakje met de naam van het kindje er op is altijd handig wanneer het kindje later naar de opvang gaat en zijn of haar eigen spulletjes mee wil namen voorzien van een naam. Geeft hiervoor een bon uit, want je weet natuurlijk vooraf meestal nog niet welke naam er op het rugzakje mag komen. Kijk eens hier voor een Rugzak kind
  • Een leuk geboortestoeltje met de naam van het kindje er op is ook een erg leuk persoonlijk cadeau wat je kunt geven. Geef ook voor dit cadeau weer een waardebon vanwege de naam die er op moet komen. Kijk bijvoorbeeld eens op deze website voor een leuk geboortestoeltje.

Lotte

Terug naar boven