Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Nieuw: Deze schattige E-mobile als huurauto voor Italië

Als dat geen reden is om in 2019 uw zomervakantie in Italië door te brengen: De open Fiat 500 Jolly is sinds begin juli te boeken via ‘Selezione Italia’ in Hertz (Tel. +39 02 69 68 24 45). De leuke auto van de rijke en mooie uit de jaren vijftig is volledig gerenoveerd door Garage Italia, de ambachtswerkplaats van Fiat-erfgenaam Lapo Elkann, en wordt nu in een speciale editie geproduceerd.

Speciale editie van Garage Italia

We kunnen kiezen uit drie kleurvarianten. Een daarvan is de klassieke lichtblauwe, waarmee de Fiat 500 sinds de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw een Italiaanse cultauto werd. Als alternatief is er de open E-Fiat in de kleuren van de Italiaanse vlag of in het geel met zwart, de Hertz-kleuren.

Alle modellen zijn open en met Elektrische motor (tot 120 kilometer bereik) en automatisch.

Lekker luchtig: Met de Fiat 500 Jolly Spiaggina Icon-e, zoals het in zijn volledige naam wordt genoemd, is er voldoende diepgang tot aan de slippers. Omdat het geen toegangsdeuren heeft, alleen een touw. Bovendien is zijn Zitjes van natuurlijke materialen met de hand geweven zijn. Daarom is zitten hier zoveel aangenamer dan op een ander autostoeltje midden in de zomer!

Dat is nog een reden waarom: een vrij uitzicht rondom op alle mooie gebouwen en kusten van Italië.

Met zijn Maximale snelheid van 80 kilometer per uur …je maakt eigenlijk goede vooruitgang. In ieder geval sneller dan zijn strandmobiele uiterlijk doet vermoeden.

Gaat mee: In de ZDF Mediathek kunt u momenteel de erotische thriller “A Bigger Splash” vanaf 2015 bekijken. Daar verwarmen Tilda Swinton, Ralph Fiennes en Matthias Schoenaerts zich in een open, gele auto boven het Italiaanse eiland Pantelleria (gelegen in de buurt van Sicilië). Als de wind waait, koelen hun glanzende, zweterige gezichten af en vegen ze door hun vezelige haren.

Vervangt het ijshoorntje als Instagram-motief

Fotokrediet: Hertz Selection, Enes Kucevic Fotografie, Lauren.Bullen@gypsea_lust, Jack Morris@DoYouTravel

Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven