Ontdek de trendy zonnebrillen van zomer 2024

Wil je geen enkele zonnebrillen hype van 2024 missen? Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste trends en tips voor zonnebrillen deze zomer! In deze blog vertel ik je alles over de meest trendy zonnebrillen van dit seizoen. Heb je na het lezen nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

Zwarte Zonnebrillen: Tijdloos en Chic

Deze zomer zijn grote zwarte zonnebrillen weer helemaal in. Overal waar je kijkt, zie je mensen met stijlvolle zwarte brillen, of ze nu op het terras zitten of door de stad wandelen. Zwarte zonnebrillen zijn tijdloos en passen bij elke outfit. 

Vooral de grotere zwarte Gucci zonnebrillen zijn populair. Ze zijn stevig, mooi en gaan meerdere jaren mee, wat ze een waardevolle investering maakt. Wil je een zonnebril die lang meegaat en altijd in de mode blijft? Kies dan voor een stevige, zwarte merkzonnebril!

Zonnebrillen van Carrera 

We zien het bij veel influencers: zonnebrillen van Carrera zijn helemaal terug van weggeweest. Deze brillen stralen luxe uit en zijn perfect voor een elegante look. Deze zonnebrillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan en hun vorm behouden. Carrera biedt een breed scala aan stijlen, van klassieke tot moderne ontwerpen, waardoor er voor iedereen een passend model te vinden is. 

Hier zijn enkele aanbevolen Carrera modellen

  • [Carrera 1011/S 807/4S]
  • [Carrera 150/S 3MAKU]

Of je nu op zoek bent naar iets subtiels of iets opvallends, met Carrera zonnebrillen ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Wil je ook een Carrera zonnebril? Kijk dan bij brilletjes.nl voor de nieuwste collectie en aanbiedingen.

Ovale Zonnebrillen van Céline

Je hebt deze trend vast al gezien: ovale zonnebrillen zijn overal, van de stad tot het strand en op social media. Hoewel ze wat prijzig zijn, behoren ze tot de meest gewilde accessoires van het moment. Of deze hype lang zal blijven, is nog maar de vraag. Voor nu lijkt het een kortstondige rage te zijn.

Wil je toch investeren in een trend die langer meegaat? Kies dan voor de gouden zonnebrillen. Ze zijn tijdlozer en vaak betaalbaarder. Voor meer inspiratie, volg ons op Instagram!

Lotte

Terug naar boven