Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

De voordelen van een serre aan huis

Een serre aan huis is een enorme luxe. Een serre geeft je een extra ruimte waar je het gevoel hebt buiten te zitten zonder ooit last te hebben van kou, wind of regen. Daarnaast geeft een serre je woning een luxe uitstraling en verhoogt een serre de waarde van je woning. Denk jij erover om een serre aan huis te laten bouwen? Lees in dit blog meer over de voordelen van een serre aan huis.

Je kan de serre op maat laten maken

Een serre kan je op maat laten maken. Op deze manier kan je de serre precies zo groot laten maken als jij wenst. De serre aanbouw sluit zo precies mooi aan op je bestaande woning. Je kan kiezen voor een kleinere serre als je een niet al te grote tuin hebt of je kan kiezen voor een grote serre als je daar wel de ruimte voor hebt.

Je kan de serre laten isoleren

Als je besluit een serre te laten bouwen is het een goed idee om te kiezen voor een geïsoleerde glazen serre. Dit maakt de serre een fijnere leefruimte. Je kan in de winter zo genieten van een warme serre en in de zomer kan je de serre koel houden. Dit is een duurzamere keuze, omdat je door een goede isolatie minder energie verbruikt om de temperatuur aangenaam te houden. Ook bespaar je op je maandelijkse energierekening.

Je hebt een extra ruimte in je woning

Een belangrijk voordeel van een serre is het creëren van een extra ruimte in huis. Je maakt je huis zo groter en dat voel je. Een serre laten bouwen aan huis is een relatief goedkope manier om extra leefruimte te realiseren. Ook gaat een serre aanbouwen over het algemeen een stuk sneller dan het aanbouwen van een nieuw stuk huis. Je kan van alles doen met deze extra woonruimte. Je kan de ruimte gebruiken als uitbreiding van je woonkamer, gebruiken als speelkamer of je kan er zelfs een kantoor van maken.

Er komt meer licht binnen in je woning

Een serre is volledig gemaakt van glas. Zelfs het dak van een serre is gemaakt van glas. Op deze manier komt er veel meer licht in je huis binnen. Zo is het dankij een serre aan huis overdag vrijwel altijd licht in huis. Natuurlijk licht is goed voor je geluksgevoel.

Je kan meer genieten van het buitenleven

De serre is een ideale plek om lekker te ontspannen en van je tuin te genieten. Je kan zo ook als het te koud is om buiten te zitten, het gevoel hebben dat je buiten zit. Vooral als je een mooie tuin hebt is het fijn om in de serre daar van te genieten. Je kan in de serre ook gezellig barbecuen als het buitenweer dat niet toelaat.

Je woning wordt meer waard

Als je een serre aan laat bouwen wordt je woning altijd meer waard. Je voegt vierkante meters toe aan je woning en daarmee verhoog je de waarde van je woning. En dat terwijl je voor een serre vaak geen vergunning nodig hebt. Een serre aan huis laten bouwen is dus vrijwel altijd een goede investering.

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven