Deel 2 – Les Lunes novelties (+ Black Friday deal)

In de afgelopen maanden heeft Les Lunes haar assortiment flink uitgebreid en ik wil u graag een aantal nieuwe onderdelen & lampen laten zien; kleuren. Ik heb ook een heel goede Black Friday deal voor je:

50% korting op alles – geldig 48 uur lang op leslunes.com
Ik profiteer niet van je aankoop, noch hier, noch in mijn instagramverhalen.

Enkele van de momenteel beschikbare kleuren van de Paul jumpsuit

In november werden de prijzen van bijna alle onderdelen met maximaal 20% verlaagd. De Black Friday Code is ook van toepassing op de gereduceerde prijzen, plus natuurlijk de cadeaus (sjaal, masker).
Mijn geliefde Paul jumpsuit is nu beschikbaar voor 60€ voor een korte tijd, de verzending is gratis (retourzending is nog steeds op de koper).

Trouwens, ik ben 1,69 m lang en draag meestal een L of 44, dus het is zeker spannend voor iedereen die ook een kromming heeft en maatvergelijkingen nodig heeft. Mijn probleemzones liggen rond mijn billen, bovenarmen, dijen en, afhankelijk van de dag, ook op mijn buik.

Nieuwe kleuren zijn ook beschikbaar voor de Stella Jumpsuit.

Ik draag Stella, hier maat L/XL in vijg.
M/L zou strakker zitten, hier is het verderop in het borstgebied.

Tip: Bekijk ook de Bespaar op sets Dealen op. Als je bijvoorbeeld toch twee kleuren van de Paul jumpsuit zou willen bestellen, dan zou het slechts 55€ kosten met de code (en daar heb ik zelf van geprofiteerd en heb ik het gekocht in Ruby Red en Thyme, evenals de Superstar set met de zwarte hooggespannen legging).
Les Lunes schenkt momenteel ook 1€ aan de Arche voor elke bestelde set.

Gloednieuw is de Ava-jurk, ik krijg

Mijn boodschappen met mijn code en de besparingen

In totaal zijn er nu 16 verschillende kledingstukken in het assortiment. Daarnaast zijn veel van de klassiekers aangevuld met nieuwe kleuren, net toen ik dacht dat ik al mijn favoriete kleuren al in mijn collectie had: Heather Grey, Dark Navy, Rouge, Sea Green, Fig, Ruby Red, Deep Turquoise, Blackberry, Marron en Thyme zijn de wintertinten.

De nieuwe Sophia Jumpsuit

Ik draag Sophia in maat L, kleur truffel.

Het is aangenaam breed en zeer luchtig op de benen en bovenarmen. Het zit beduidend strakker in het maag- en borstgebied en benadrukt deze gebieden duidelijker dan bijvoorbeeld de Paul jumpsuit. De riem is hier niet afneembaar.

De Robin Jumpsuit in de huidige vier kleuren

Het is erg breed en luchtig op de benen, strak rond de buik. Je kunt hem stylen met een trui, zoals ik, meer geschikt voor de kou. De riemen zijn overigens verstelbaar. In het borstgedeelte is het vrij openhartig en meer geschikt voor kleinere boezemmaten.

De Lana Jumpsuit – verkrijgbaar in vier kleuren

Jumpsuit Lana, maat L, kleur Dark Navy
Hier zou ik zeker een XL nodig hebben, het PR monster in L is kleiner dan de losser gesneden Paul jumpsuits.

De casual versie van het jumpsuit met een lichte speling in de buikstreek, korte mouwen en ronde hals.

Overigens wordt het kledingstuk vervoerd in een recycleerbare transportzak, beschermd in een polybag van maïszetmeel. Het materiaal kan biologisch worden afgebroken onder industriële composteringsomstandigheden. Hierover en over de Ökotex-certificering kunt u meer informatie vinden. hier.

Michelle Wide Leg Pant in L (XL zou hier meer geschikt zijn, maar het is nog steeds comfortabel thuis)
Steve Turtleneck in L, Heather Grey

Misschien is een nieuwe mooie kleur of een nieuw model interessant voor u. Ik heb in ieder geval de deal gebruikt en ik kijk uit naar mijn bestelling, die ik u zeker zal laten zien in de verhalen.

Bedankt voor het lezen en groetjes,

Madam Lotte

Lotte

Terug naar boven