Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Max Factor Divine Lashes Mascara met draagpatronen

Ik had niet eens de nieuwe Max Factor Divine Lashes Mascara op mijn scherm, omdat ik persoonlijk Max Factor erg ondervertegenwoordigd ben op de sociale media en ik de reclamemedia waarschijnlijk niet volg. Maar omdat de mascara’s van het merk me vaak erg goed staan, moest ik ze natuurlijk uitproberen.

Max Factor Divine Lashes Mascara || Zelfgekocht
Kleur Rijk Zwart
Prijs 8,95€
Zonder geuren

Dit is wat Max Factor zegt
De vederlichte textuur, verrijkt met voedende panthenol, maakt de wimpers na het aanbrengen zacht en soepel en laat ze onmiddellijk dikker en meer krullend lijken. De intensiteit van het volume kan individueel worden bepaald. Het ultrazachte penseel in zandlopervorm zorgt voor een optimale kleurabsorptie en een bijzonder eenvoudige applicatie. Het is veegvast, klontert niet en plakt niet aan elkaar. Het is ideaal voor contactlensdragers en voor gevoelige ogen.

Ongebruikelijk voor Max Factor: Deze keer wordt de nieuwe mascara in een buitenverpakking geleverd. Waarschijnlijk wilden ze de bijzondere voordelen met de draagplaten bekendmaken, wat mij erg aansprak. Natuurlijk ontmoedigt het ook de klanten om de nieuwe mascara op de markt te gebruiken.

Het borsteltje van Max Factor Divine Lashes Mascara heeft de vorm van een zandloper. Het voordeel van deze vorm is dat de binnenste wimpers ook sterker gemaskerd zijn.

Bij het inkten laat de kwast de verf zeer goed los zonder dat er klontjes ontstaan. Het borsteltje glijdt gemakkelijk door de wimpers en kleurt ze diepzwart. Al bij de eerste laag zien ze er veel langer uit. De Max Factor Divine Lashes Mascara is een van de top performers als het gaat om het gemakkelijk aanbrengen van de kleur. U kunt laag na laag aanbrengen zonder dat de wimpers aan elkaar plakken. Bij elke laag lijken de wimpers dikker en vooral langer.
Top: Ondanks de vele lagen – ik weet zeker dat het er 10 zijn – zijn de haren niet hard, maar toch zacht en flexibel. Maar zelfs met beduidend minder lagen levert het nog steeds een mooie, dichte uitstraling op.

Ook de duurzaamheid wordt als zeer goed beoordeeld. Het geeft geen vlekken, droogt snel en overdag heb ik geen zwarte randen. Een waterdichte versie is nog niet beschikbaar.

Het dragen van foto’s

Zuivere extensie en geen vliegbenen te zien, de wimpers blijven mooi gescheiden.

Het brokkelt een beetje af, omdat de textuur de neiging heeft nogal droog te zijn. Hier zie ik het enige probleem: het kan sneller opdrogen dan andere mascara’s.

Conclusie Max Factor Divine Lashes Mascara

De nieuwe mascara is een echte wedstrijd voor mijn geliefde 2000 Calorie. Het voordeel is de intensievere uitbreiding zonder te plakken. Deze noviteit is met vele lagen iets voor het grote, elegante uiterlijk. Voor een natuurlijke look met veel dichtheid gebruik ik mijn andere favoriet van Max Factor.
Ik hoop van harte dat deze mascara ook verkrijgbaar zal zijn in een bruine en een waterdichte versie. Ik kan het je absoluut aanbevelen.

Tip: Ik gebruik momenteel de Max Factor Divine Lashes Mascara als basis en draag er de Loreal Lash Paradise Mascara overheen. In mijn geval lijkt het bijna op valse wimpers in combinatie, dik en lang tot het punt van vol zijn.

Bedankt voor het lezen en groetjes,

Madam Lotte

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven