Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

WIB oktober: Fotopret in het bos

Dit prachtige herfstweekend is voor mij de reden om deel te nemen aan het weekend op de foto. Misschien heb je het backstage verhaal van onze herfstwandeling al ontdekt op mijn Instagram-profiel.

Hanna en Maria waren niet zo gelukkig toen we bedoelen dat de ouders hun speeltijd onderbraken en hen het bos in lokten met een paartelefoontje. Ook de hoop van mijn kinderen, dat ik de camera thuis zou vergeten, is niet uitgekomen. Ze was er en was altijd op zoek naar een leuk motief.

mamazadecamera

Maar het licht was echt geweldig. Nog steeds op de parkeerplaats moest ik de eerste foto’s maken.

mamazde Marie

mamazde Hanna

Hanna’s outfit was trouwens niet mijn idee. Ik had graag kleding “zonder logo” gewild voor de fotomarathon, maar als je een dochter van Hanna’s leeftijd hebt, weet je dat je geen kans maakt.

Herfstbalanswedstrijd

Op een gegeven moment werden de kinderen verleid door de schattenjacht en hadden ze er plezier in. Ook al was het pad niet altijd even duidelijk.

20181014_140035

Maar verder was HannaMarie goedgehumeurd.

Herfst Hanna

mamazde Hanna Marie

En opeens stond ik zelf voor de lens…

mamazde Hanna gefotografeerd

20181014_142002-01-01

Toen ik met Hanna en Marie nog een laatste idee wilde uitvoeren, was het eindelijk PapaZ die zenuwachtig aan het rondspringen was. Als hij niet zo zenuwachtig op de achtergrond was geweest, had ik het perspectief een beetje kunnen verbeteren.

mamazde perspectief kinderen foto

Dat is het! Met deze foto’s, waardoor ik echt weer foto’s wil maken, neem ik afscheid van de werkweek. Vergeet niet om het juiste verhaal en Marie’s gedachtenwereld over mijn Instagramkanaal om naar te kijken. En dan, natuurlijk. andere bloggerdie verslag uitbrengen over hun weekend. Heb het goed!

Bedankt voor het lezen en groetjes,

Madam Lotte

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven