Koopje: Gratis wellnessaanbiedingen dankzij paydirekt

Toon

Lieve Mama’s, laten we eerlijk zijn. Heb je je zo’n moederschap voorgesteld? Heb je enig idee hoeveel je leven verandert door zo’n kleine worm?

Misschien ben je wel zoals ik: ik had geen flauw idee van wat er zou komen. Ik kon niet weten hoe intens dit gevoel van liefde zou zijn, dat door me heen stroomde zodra ik mijn dochtertje voor het eerst tegen me aan drukte.

Ik wist het. Ik zou alles doen om deze baby gelukkig te zien. Ik was meteen hopeloos verliefd op die kleine handjes, dat lieve kleine gezichtje en was mega blij met elk geluid van haar.

Het ding met de geluiden is natuurlijk genormaliseerd in de afgelopen jaren – vooral tijdens de uitdagende fase *grin*. En naast de roze mama-pluche gevoelens, heb ik ook meer inspannende kanten van het moeder zijn leren kennen.

Het is natuurlijk een misverstand om te denken dat je elk moment in een roze mama-bel doorbrengt. Hoe ouder de kinderen worden, hoe vermoeiender het dagelijks leven is. Dit is natuurlijk mede te danken aan het feit dat ik “aan de kant” fulltime werk. Dit betekent dat veel planning deel uitmaakt van ons dagelijks gezinsleven. Veel ballen willen gejongleerd worden en in de lucht worden gehouden.

Ik vraag me steeds weer af hoeveel planning nodig is om een gezin van vier personen door de dag heen te krijgen. Afspraken en andere privé-afspraken moeten worden gecoördineerd. Professionele afspraken moeten worden verzoend met sluitingsdagen, vakanties en ouderavonden op de kleuterschool en de school.

Kortom: De gedachtencarrousel draait, de To Do’s draaien mee. En de hele tijd cirkelen we rond to-do lijsten die moeten worden afgehandeld en de angst om iets te vergeten. Het is stressvol op de lange termijn.

In dit soort situaties heb ik echt tijd nodig. Tijd voor mezelf, waar ik volledig kan uitschakelen. Een winkelpraatje werkt voor mij niet, want ik loop feilloos naar de dichtstbijzijnde kinderafdeling. En pas als de winkels sluiten, besef ik dat ik niet meer aan mezelf heb gedacht. Dat is natuurlijk niet slecht, maar er zijn andere manieren om het geheel uit te schakelen.

Wij Mama’s moeten ook voor onszelf zorgen!

Soms moeten wij moeders voor onszelf zorgen en gewoon uitschakelen. Een gratis wellnessverblijf zou precies zijn wat we nodig hebben! Bij paydirekt loopt vanaf nu tot 30 november van dit jaar een prachtige promotie, waarbij wellness de hoogste prioriteit heeft.

Wie binnen deze actieperiode drie transacties doet, elk vanaf 5 euro, ontvangt gratis een gepersonaliseerde Wellness-couponcode. Afhankelijk van de regio zijn er verschillende aanbiedingen beschikbaar. U vindt vast en zeker wat u zoekt! Contact opnemen hier en je eigen persoonlijke wellnessdroom veilig te stellen. Onder de link vindt u ook meer informatie en antwoorden op uw vragen.

Wat is paydirekt eigenlijk?

paydirekt is het online betalingssysteem van de Duitse banken en spaarbanken. U logt in via internetbankieren en kunt vervolgens uw aankopen doen via paydirekt beveiligd. Het bijzondere eraan:

Alle betalingsgegevens blijven op Duitse servers staan en zijn daarom ook onderworpen aan de strenge Duitse regels voor gegevensbescherming. Bovendien worden de transacties via paydirekt niet op een aparte rekening vermeld, maar worden ze als een normale betalingstransactie op de zichtrekening weergegeven. Een overschrijving van het geld is niet nodig.

Doe iets goeds voor je lichaam, zodat je ziel er ook graag in vertoeft…

Waarom probeert u de service nu niet uit, kijkt u of het iets voor u is en profiteert u van het gratis wellness-koopje! Zo kunt u zelf zien of u gebruik wilt maken van de service – en binnenkort kunt u een gratis SPA-bezoek plannen, een gratis wellness-behandeling boeken of ontspannen in de sauna. Of heb je altijd al willen trainen met een personal trainer?

Hoe uw persoonlijke welzijnsdroomdag er ook uitziet, u kunt hem met paydirekt zonder extra betaling laten uitkomen. Ik ben blij u te kunnen aanbieden in samenwerking met de Sparkasse om uw aandacht te vestigen op dit aanbod. Ik wens u veel plezier met uw zeer persoonlijke MeTime – zonder lawaai van kinderen!

*Voorwaarde voor deelname: u heeft een rekening bij de Sparkasse of bij de Landesbanken. De premie kan tot 31 mei 2019 worden ingewisseld bij de deelnemende aanbieders. Meer informatie hier.

Bedankt voor het lezen en groetjes,

Madam Lotte

Lotte

Terug naar boven