Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Zes kledingmerken die elke vrouw in de gaten moet houden

Iedereen loopt graag met zelfvertrouwen rond. En daarbij zijn er enkele dingen die je helpen om dit te bereiken. Denk dan aan dingen als meditatie, maar ook externe dingen als kleding. Dit kan beide hier goed bij helpen. Ben jij echter nog op zoek naar wat merken kleding die jou een prachtige uitstraling zullen geven? Dan is deze blog zeker wat voor jou! Je vindt hier namelijk zes merken die wij aanraden om te dragen.

Caroline Biss

Het eerste merk dat wij aanraden is Caroline Biss. Dit merk heeft namelijk enkele aspecten wat het zo mooi maakt. Ten eerste is al hun kleding modern. Daardoor blijf jij altijd trendy en zullen jouw vriendinnen onder de indruk zijn van de stijl die je hebt. Ook is de stijl van deze kleding elegant. Dit komt mede door de designs die de ontwerpers maken van de kleding. Daarnaast helpt het ook mee dat de kleding van dit merk knus, maar niet strak zit. Samen met de interessante kleurencombinaties is Caroline Biss dan ook zeker een merk om in de gaten te houden tijdens het shoppen.

By-Bar

Een ander kledingmerk waarmee je vol zelfvertrouwen rondloopt, is By-bar. Ten eerste is dit kledingmerk Nederlands, waardoor ze perfect weten welke trends er momenteel gaande zijn in ons land. Tegelijkertijd blijft hun kleding wel langer dan een seizoen hip, waardoor je op de langer termijn volledig geniet van hun collectie. Daarnaast zijn de maten ietsje groter, mede doordat Nederlandse vrouwen wat langer zijn. Daardoor heb je nooit een te korte broek aan. Ook staat dit merk bekend om haar duurzaamheid, waardoor je een beperkte afdruk hebt op het milieu.

Scotch en Soda

Ben je al bekend met Scotch en Soda? Dit is misschien wel het meest bekende kledingmerk van Nederland. Naast mannen en kinderen, kunnen vrouwen ook zeker terecht bij hun collecties. De kledingstijl die je hier kunt vinden, omarmt individualisme. Daardoor vind je opvallende kleding in allerlei kleuren. Tegelijkertijd staat Scotch & Soda ook bekend om de elegantie van hun kleding. Daardoor ontstaat er een perfecte combinatie van allerlei elementen, met als eindresultaat dat degenen die hun kleding dragen authenticiteit laten zien en weten hoe ze zichzelf moeten presenteren aan andere mensen.

CAES

Wil jij kleding dragen dat een verhaal draagt? Of ben jij een fan van duurzame kleding? Dan is CAES een goede optie. Dit merk staat bekend om het feit dat ze van duurzaamheid houden. Dat geldt niet alleen voor het produceren van de kleding, maar ook op het vlak van de relaties die ze hebben. Hun collecties bevatten enkel tijdloze designs, waardoor het perfect geschikt is voor mensen die van slow fashion houden. Daardoor kun je ook jarenlang genieten van elk van hun kledingstukken. Tot slot is de stijl van hun kleding erg elegant, waardoor je er altijd classy uit zal zien.

Kings of Indigo

Ben jij een fan van het dragen van denim? Je hoeft niet in de jaren negentig te leven om dit materiaal mooie te maken! Er zijn talloze merken die prachtige denim kleding produceren, en Kings of Indigo is daar een van. Ook zij staan bekend om het feit dat ze geen fan zijn van fast fashion. Daardoor produceren ze alleen maar denimkleding dat jarenlang meegaat. Daarnaast proberen ze zo weinig mogelijk CO2 uit te stoten, waardoor dit merk ook groen is. Je vindt bij hen allerlei denim producten. Vanzelfsprekend zijn er spijkerbroeken in hun assortiment te vinden, maar ook prachtige kledingstukken zoals kimono’s zijn niet ongebruikelijk. Met dit merk maak je jouw outfit echt speciaal.

Josh V

Tot slot is er nog het merk Josh V. Net als enkele andere merken die we bespraken, is Josh V ook Nederlands. Bij dit merk vind je allerlei vrouwenkleding die jouw outfit net dat beetje extra geeft. Hun kleding voelt namelijk niet alleen luxe aan, maar is het ook daadwerkelijk. Daardoor heb je het beste van beide werelden en kun je elke dag stijlvol overkomen op bijvoorbeeld werk. Daarnaast is de kleding van dit merk erg vrouwelijk. Zo kom je gegarandeerd sexy over, hoe goed of slecht je dag ook is. Josh V is mede daarom een interessant kledingmerk om jouw garderobe mee aan te vullen.

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven