Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Zes soorten schoenen die dames allemaal in huis moeten hebben

We leven in een wereld waarbij de eerste indruk erg belangrijk is. Daarbij spelen allerlei factoren een grote rol. Denk bijvoorbeeld aan jouw lichaamshouding en kleding. Sommige vrouwen vergeten daarbij een belangrijk deel van de kleding helemaal in orde te hebben, namelijk hun schoenen! Het zou jammer zijn als jouw outfit perfect is op jouw laarzen dames na. Daarom geven we je in deze blog zes soorten schoenen die iedere vrouw in huis moet halen. Zo maak je altijd een goede indruk, wat de gelegenheid ook is.

Enkellaarsjes

De eerste soort schoen die je in huis moet hebben, zijn enkellaarsjes. Enkellaarsjes dames blijven namelijk altijd trendy. Je kunt ze haast overal mee matchen, vooral wanner jij een neutrale look wilt hebben. Daarnaast zitten enkellaarsjes uiterst comfortabel. Zo krijg je nooit blaren met deze schoenen. Tot slot zijn deze schoenen ook stevig, vooral wanneer je voor leer als materiaal kiest. Daardoor gaan deze soort schoenen heerlijk lang mee en kun je volledig genieten van deze schoenen gepaard met een sexy outfit!

Witte sneakers

Een andere soort schoenen om in jouw schoenenkast te hebben, zijn witte sneakers. Witte sneakers zijn namelijk een van de meest veelzijdige soorten schoenen die ook nog eens casual zijn. Je kan witte sneakers met haast alle soorten outfits paren. Door de neutrale kleur vloekt het immers nooit. Verder kun je witte sneakers met niet alleen casual, maar ook semi-formele outfits dragen. Daardoor is het mogelijk om ze dagelijks te dragen zonder dat je echt erover na hoeft te denken of dit past. Ook zijn witte sneakers ideale schoenen wanneer jij vaak in de binnenstad van een typisch stadscentrum rondloopt.

Hoge hakken

Het derde soort schoenen dat jij zeker moet hebben, zijn hoge hakken. Deze schoenen zijn immers iconisch en worden door vele mensen beschouw als een van de meest sexy soorten schoenen die er bestaat. Hoge hakken zijn perfect wanneer jij een evenement hebt waarbij je echt indruk wilt maken op iedereen. Het enige nadeel wat hoge hakken heeft, is dat het erg moeilijk kan zijn om ermee te lopen. Daardoor zijn ze niet zo praktisch voor alledaags gebruik. Echter kun je dit effect wel beperk door te kiezen voor hakken die wat minder stijl zijn. Daardoor is dit effect nog zeker te managen.

Loafers

Is de zomer aangebroken? Maar wil jij van dit seizoen kunnen genieten terwijl je nog nette kleding draagt? Dan zijn loafers een uitstekende keuze. Deze schoenen zijn namelijk redelijk open, waardoor jouw voeten wat koeler worden gehoord via de lucht die in de schoenen terecht kan komen. Loafers zijn meestal gemaakt van (imitatie)leer, waardoor je een formele look ermee bereikt. Tevens kun je deze schoenen op een meer casual wijze dragen, wat betekent dat je ook met een spijkerbroek moeiteloos met deze schoenen weg kunt komen. Onderschat niet hoe aangenaam loafers jouw leven in de zomer kunnen maken.

Sandalen

Naast een nette wijze van schoenen dragen tijdens de zomer, is een casual optie ook mogelijk. Daarvoor zijn sandalen de ideale schoenen. Ze zijn namelijk heerlijk open, waardoor jouw voeten altijd koel zullen blijven. Daarnaast zijn deze schoenen ook ideaal voor het strand. Jouw outfit is pas echt zomers wanneer jij sandalen draagt. Maak je verder ook geen zorgen over comfort, want een goede paar sandalen zit heerlijk. Daardoor is de kans op blaren ook erg klein. Kies voor leren sandalen als je extra comfort wilt hebben en sandalen van kunststof als je het water in wilt gaan met deze schoenen.

Sportschoenen

Tot slot zijn sportschoenen een essentiƫle soort schoen om in jouw schoenenkast te hebben. Het verschil tussen sportschoenen en sneakers is dat de meeste sneakers meer gemaakt zijn om op straat te dragen, terwijl sportschoenen echt gericht zijn voor het doel van sporten. Het is meers belangrijk om gezond te blijven, en met de juiste soort sportschoenen worden jouw trainingen of hardloopsessies aangenamer. Daarnaast ziet jouw sportoutfit er ook vele malen beter uit wanneer jij schoenen draagt die voor het sporten zijn bedoeld. Met sportschoenen kun je ervoor kiezen om wat meer opvallende kleuren te dragen, maar ook neutrale kleuren zijn prima. Al met al zijn sportschoenen perfect voor vrouwen die vaak actief zijn.

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven