6 Nuttige cadeautips voor de jarige!

Een verjaardag kan superleuk worden als iemand weer een bepaalde leeftijd bereikt als mijlpaal. Geef een cadeau dat bij de leeftijd van de jarige past. Het is leuk als de jarige er wat mee kan, en het goed gebruikt kan worden in zijn dagelijkse leven. Om dingen niet te vergeten is een notitieboekje bijvoorbeeld handig om de jarige mee te verrassen. Hierin kan de jarige afspraken opschrijven, boodschappenlijstjes mee maken, namen en nummers noteren en nog veel meer. Hieronder zie je inspiratie voor leuke cadeaus voor de jarige.

Bullet Journal

Een Bullet Journal is een boekje dat je kunt gebruiken voor brainstormen, het samenstellen van lijstjes, plannen, organiseren, afspraken noteren en nog veel meer reminders zodat je niks meer ontschiet. Op het heldere witte papier kun je werken met diverse materialen zoals pennen, stiften, potloden, schilderen en het inplakken van plaatjes en foto’s bijvoorbeeld. Je kunt er jouw eigen creatieve draai aan geven. Het boekje kun je personaliseren en een boodschap in achterlaten voor de persoon aan wie je het geeft.

Notitieboekje

Net als bij andere Bullet Journals kun je kiezen uit een notitieboekje met leuke kaft en opdruk die past bij de jarige. Met een notitieboekje vergeet je nooit meer kleine zaken zoals een mededeling, een taak, een afspraak of een naam en telefoonnummer. Ook kun je prima jouw persoonlijke gegevens als reminder in een notitieboekje kwijt. Het boekje klapt niet dicht tijdens het schrijven. Je kunt hem dus makkelijk geopend laten liggen naast je PC waarbij je belangrijke taken snel in kunt zien.

VR Bril

Is de hobby van de jarige gamen? Geef dan is een superleuke virtual reality bril cadeau. Verveling is verleden tijd. De VR technologie beidt de mogelijkheid om jezelf in andere werelden te verplaatsen en levensecht de favoriete games te spelen. Je kunt het zo gek niet maken met de indrukwekkende programma’s die je installeert in VR. VR is eindeloos en zeer spannend. De omgeving gaat 360 graden mee met jouw bewegingen. Met een raket de ruimte in, zwemmen in de oceaan, je verplaatsen in fantasiewerelden en reizen over de wereld. Het is allemaal mogelijk in virtual reality.

Een SmartTV

Heb je een groot budget? Dan is deze tip voor jou! Als de jarige graag naar zijn of haar favoriete series en films kijkt, kun je een SmartTV geven. Deze televisies maken het mogelijk via internet diverse kanalen te streamen. Ook vanaf de smartphone kun je in een seconde alles afspelen op de TV. Met een SmartTV kun je daadwerkelijk alles, van TV kijken tot gamen en van streamen tot muziek luisteren. Sommige SmartTV’s hebben de mogelijkheid om 3D films te kijken door middel van een 3D bril.

Een Bureaustoel

Geen goede stoel of rugklachten? Kies dan een (aanpasbare) bureaustoel zodat de jarige weer lekker zit. Een comfortabele bureaustoel is een superleuk idee om als cadeau te doen. Zeker als de jarige veel thuiswerkt is een goede zithouding belangrijk om de gezondheid te bevorderen. Bureaustoelen zijn in leuke designs te koop en passen bij het interieur van de werk of studeerkamer.

Design Software

Is de jarige creatief en ontwerpt hij graag via de computer? Geef hem of haar dan is een abonnement op software om mee te ontwerpen zoals Adobe illustrator of Adobe Indesign. Deze tekenprogramma’s maken het mogelijk om hele interieurs, tekeningen, producten en huizen te ontwerpen. Ook voor professioneel gebruik zijn deze programma’s perfect.

Lotte

Terug naar boven