Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Zo vind je jouw ideale bed!

Voor een goede nachtrust heb je een goed bed nodig. Er zijn eindeloos veel bedden om uit te kiezen. Als je een bed uitkiest is het belangrijk een bed te kiezen dat past bij jouw behoeften en wensen. Wil jij graag een fijn bed uitzoeken en vraag je je af hoe je dit het beste kan aanpakken? Lees dan verder in dit blog naar mijn tips!

Bepaal welke maat je nodig hebt

Neem de tijd om te bepalen wat voor maat bed je nodig hebt. Bepaal jouw ideale breedte, lengte en hoogte.

Bij het bepalen van de lengtemaat is het goed om je lengte plus twintig centimeter extra te nemen. Het is goed om rekening te houden met de standaard lengtemaat van 200 cm. Ben je onder de 1 meter 80 dan moet dit lang genoeg zijn, ben jij of is je partner langer dan 1 meter 80 dan heb je een extra lang bed nodig. Hou er hierbij wel rekening mee dat je ook een extra groot matras nodig hebt.

Voor de breedte gelden ook standaard maten. Voor een eenpersoons bed zijn de standaard breedte maten 80 cm en 90 cm en voor een tweepersoons bed heb je de standaardmaten 140 cm, 160 cm en 180 cm. Voor al deze breedte maten zijn eenvoudig matrassen te vinden. Hoe breed jouw ideale bed is, is afhankelijk van hoe ruim je wil slapen. Hou hierbij ook rekening met de ruimte die je hebt in je slaapkamer voor je bed.

Bij het bepalen van de hoogte kan je het beste rekening houden met jouw ideale zithoogte Dit maakt het makkelijker om in je bed te gaan en uit je bed te komen. Ook kan je zo gemakkelijk op je bed zitten.

Kies een bed uit dat je mooi vindt

Als je eenmaal de juiste hoogte, lengte en breedte hebt bepaald is het tijd om naar een beddenspeciaalzaak te gaan. In een beddenspeciaalzaak kan je de verschillende bedden met elkaar vergelijken. Je kan in een beddenspeciaalzaak ook de verschillende bedmerken met elkaar vergelijken. Vergeet niet te kijken naar de bedden van Auping. Auping heeft veel keuze in goede kwaliteit bedden.

Je hebt bedden in allerlei verschillende soorten en stijlen. Het is belangrijk een bed uit te kiezen in de stijl die jij mooi vindt en die goed bij de rest van het interieur van je slaapkamer past. Hou hierbij rekening met de kleur en het materiaal. Ook is het goed om te kijken naar de rugleuning van het bed. In de beddenwinkel kan je verschillende bedden uitproberen. Zo kan je bepalen of het bed dat je mooi vindt ook comfortabel is om op te slapen.

Schakel de hulp in van een professional

De keuze in een beddenspeciaalzaak kan best overweldigend zijn. Het is daarom een goed idee om de hulp in te schakelen van een expert. Misschien heb je al een paar bedden gezien en vraag je je af welke het beste bij jou past of misschien weet je niet goed waar te beginnen. Hoe dan ook zal een professional jou kunnen helpen bij het uitzoeken van je ideale bed. Met de hulp van een professional weet je vrijwel zeker dat je goed zit en dat je met een fijn bed naar huis gaat.

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven