Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Dit zijn de Beste Kraamvisitecadeaus!

Stel je beste vriendin is net bevallen van een prachtig kindje en je gaat op kraamvisite? Wat neem je dan mee als Kraamcadeau? Iedereen kent wel de standaard luiertaarten, de rompertjes of de knuffelbeertjes. Vaak zijn deze cadeaus niet heel persoonlijk en krijgen de kersverse ouders van iedereen hetzelfde. Het is daarom leuk om eens op zoek te gaan naar een kraamcadeau die persoonlijk en uniek is. Kijk bijvoorbeeld eens naar een gepersonaliseerd kraamcadeau met de naam van het kindje geborduurd of gedrukt op het cadeau. Dit maakt het cadeau direct uniek en erg persoonlijk. En wil je het nog persoonlijker maken? Dan is het bedrukken van de geboortedag, geboortetijd, gewicht en lengte ook een heel leuk idee. Denk bijvoorbeeld aan een houten geboortekoffertje met informatie over het kindje, of juist een slabber met de naam en geboortedatum. Het kindje heeft zo een uniek cadeau dat echt persoonlijk voor hem of haar is ontworpen.

Een rugzakje met naam

Een van de eerste cadeautjes die ik tegen kwam tijdens mijn zoektocht was een rugzakje voor een kindje met naam. Dit Rugzak kind is ideaal om mee te nemen naar de opvang, naar het peuterzwemmen of juist wanneer je op bezoek gaat bij opa en oma. Het is een uniek rugzakje dat in diverse uitvoeringen verkrijgbaar is. Wil je liever een stoere jongenstas of een lief tasje voor een meisje? Alles is mogelijk en met de naam op het tasje weet je zeker dat het tasje uniek is.

Praktische en persoonlijke kraamcadeaus

Hoewel kraamcadeaus natuurlijk leuk moeten zijn voor zowel het kindje als de ouders, is het ook handig om te kijken naar het nut van het kraamcadeau. Een kraamcadeau kan namelijk erg leuk zijn, maar wanneer het niet nuttig is en niet gebruikt gaat worden dan is het ook zonde om te geven. Tips van nuttige kraamcadeaus die uniek zijn, zijn bijvoorbeeld een rugzakje met naam, een fietsstoeltje, een houten stoeltje met naam of een houten bewaarkoffertje waar het eerste pakje, het eerste speentje en bijvoorbeeld het eerste knuffeltje in bewaard kunnen worden.

Handige cadeaus voor de kersverse ouders

Naast cadeautjes voor het kindje is het leuk om ook iets voor de kersverse ouders mee te nemen. Ook hier heb je tal van mogelijkheden in maar het is voor de ouders fijn wanneer je wat zorg ontneemt. Neem bijvoorbeeld een lekkere maaltijd mee die ze alleen nog maar even hoeven op te warmen, of bied aan om even boodschappen te doen zodat de ouders kunnen rusten. Ook hier zijn tal van mogelijkheden in te bedenken. De ouders hebben nu vooral behoefte aan ontspanning en tijd doorbrengen met het kindje dus probeer je daarop aan te passen. Ga je langs in de kraamweek? Bedenk dan ook dat de ouders moeten rusten en blijf zeker niet te lang hangen tijdens een kraambezoek.

Dus ga je op kraambezoek? Neem dan een leuk en gepersonaliseerd kraamcadeau mee voor het kindje en een nuttige kraamcadeau voor de ouders. Met bovenstaande tips moet het kraambezoek zeker een succes worden. En geniet vooral van de kersverse baby!

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven