Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Dit zijn de basisverzorgingsproducten die je altijd bij je hebt

Waar je ook heen gaat en wat je ook gaat doen, je zorgt altijd dat je een basispakket aan verzorgingsproducten bij je hebt. Het is natuurlijk verleidelijk om dan aan de beauty topmerken te denken. Daar moet zeker ook plek voor zijn. Het is echter nog belangrijker om zeker te zijn dat je overal en altijd in staat bent om je basisverzorging op orde te houden. Daar heb je dan weer andere soorten producten voor nodig. Welke er in ieder geval bij moeten zitten, leer je hier.

De huid soepel houden

Waar je ook heen gaat en wat je ook gaat doen, de huid krijgt altijd het nodige te verduren. In dat opzicht is dit dus ook het eerste waar je naar moet kijken. Dat kan je wel heel simpel oplossen. Zo kan je bijvoorbeeld gewoon gebruikmaken van een bodylotion. Die helpt je altijd om de huid lekker soepel en gezond te houden. Dat kan je doen door altijd een spray bij je te hebben. Of je neemt een crème mee. De huid kan last hebben van de zon, de wind of de vervuiling in de lucht.

Goed zorgen voor het haar

Het is ook belangrijk om goed voor het haar te zijn. Wanneer je niet goed bent voor het haar, dan kan je er al heel snel heel oud uit gaan zien. Dat wil je natuurlijk niet. Daarom heb je altijd je shampoo en je conditioner bij je. Bij voorkeur zijn die van dezelfde fabrikant. Juist ook omdat ze dan goed op elkaar aansluiten. Wanneer je wat ruimte in je tas of koffer over hebt, dan neem je ook een kleine verpakking haarmasker mee. Dat is vooral fijn wanneer je er een paar dagen tussenuit bent. Zo kan je je haar geven wat het nodig heeft.

Zorgen dat je schoon bent

Het is ook altijd zaak om te zorgen dat je lekker schoon kunt zijn. Daarom heb je altijd een aantal desinfectiemiddelen bij je. Je mag niet onderschatten hoeveel waarde dit kan hebben. Juist op de momenten dat je ze nodig hebt. Alleen al om die reden is het dus slim om die standaard in je uitrusting te hebben. Eigenlijk zijn deze middelen net zo belangrijk als het meenemen van zeep of douchegel. Ook dat heb je altijd bij je om te zorgen dat je fris en schoon blijft.

De basis van goede verzorging

Je zou bijna vergeten om ook de basisproducten van een goede verzorging er even bij te noemen. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je ook altijd een deodorant bij je hebt. Die zijn heel gemakkelijk mee te nemen en je hebt er altijd veel waarde van, bijvoorbeeld ook wanneer je je verder niet kunt opfrissen. Het meenemen van tandpasta is ook wel aan te raden. Maar heb in ieder geval een spoelmiddel bij je. Dat geeft je de zekerheid dat je fris ruikt op elk moment. Deo en spoelmiddelen zijn gelukkig ook gemakkelijk mee te nemen.

Beschermen tegen de zon

Een klein flesje zonnebrandcrème is ook belangrijk om mee te nemen. Alleen al omdat juist de zon veel schade kan aanrichten aan je huid. Dat wil je voor zijn en dat doe je door er een beschermende laag tussen te smeren. Let er daarbij wel op waar je naartoe gaat. Op verschillende plekken op de wereld heb je verschillende factoren bij je. Heb je veel ruimte over? Kijk dan of het slim is om een aparte crème voor het gezicht en een andere voor de rest van de huid mee te nemen. Dat kan waardevol zijn.

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven