Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Hoe kies je het perfecte verjaardagscadeau?

Het kiezen van het perfecte verjaardagscadeau kan moeilijk zijn. Je wilt je vriend of familielid iets geven waarvan hij of zij zal houden, maar je wilt ook de bank niet breken! Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om leuke verjaardagscadeaus te vinden zonder de bank te breken. In deze blogpost bespreek ik 5 verschillende verjaardagscadeau-idee├źn die de bank niet zullen breken en geef ik enkele links waar je ze zelf kunt vinden.

Denk aan de interesses en hobby’s van de persoon

Dit is een van de eerste dingen waar je aan moet denken bij het zoeken naar verjaardagscadeaus. Het is belangrijk dat je bedenkt wie je vriend of familielid werkelijk is voordat je een verjaardagscadeau voor hem of haar koopt. Is hij iemand die van buitenactiviteiten houdt? Houdt ze van knutselprojecten? Is hij in zijn vrije tijd altijd aan het koken, maar heeft hij nooit genoeg ingredi├źnten bij de hand? Leest hij zo graag dat hij een hele boekenplank heeft die alleen maar aan zijn favoriete romans gewijd is? Overweeg de hobby’s en interesses van deze persoon als manieren om het perfecte verjaardagscadeau te vinden! Zo kan je een styliste makkelijker een cadeautje geven zoals de Dyson Airwrap Haarstyler.

Er zijn tegenwoordig veel producten verkrijgbaar waarmee mensen hun passies kunnen uitleven zonder de bank te breken (bv. abonnementsboxen voor boeken). Als je bijvoorbeeld weet dat iemand dol is op het lezen van Harry Potter fanfictie, zou het een goed idee zijn om een jaar lang een boekenabonnement te bestellen dat elke maand twee boeken van hun favoriete serie stuurt.

Bedenk wat ze al hebben of niet nodig hebben

Je moet altijd rekening houden met wat ze al hebben of niet nodig hebben als je voor een verjaardagscadeau gaat winkelen. Bijvoorbeeld, als je beste vriendin op het punt staat te trouwen en geen keukengerei meer nodig heeft, kun je misschien in plaats van ze een voorwerp te geven dat jarenlang ongebruikt op de plank zal blijven liggen, overwegen ze iets cadeau te doen zoals reisbonnen, want dat zouden ze geweldig vinden! Als ze het te druk hebben om regelmatig thuis te koken maar af en toe graag uit eten gaan, waarom geef je ze dan geen dinerbonnen, zodat ze buiten de deur kunnen gaan eten zonder hun zuurverdiende geld te hoeven uitgeven?

Je denkt misschien “wat zou ik iemand kunnen kopen die alles al heeft?” Wel gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden waarmee mensen zichzelf kunnen verwennen zonder de bank te breken.

Breng je eigen persoonlijkheid erin – koop niet iets alleen maar omdat het op dit moment populair is

Een persoonlijk verjaardagscadeau geeft de jarige het gevoel dat hij gewaardeerd en gewaardeerd wordt. Het betekent ook dat ze enige inbreng kunnen hebben in wat ze krijgen, wat altijd leuk is als je zelf aan de ontvangende kant staat!

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven