Hoesjes voor jouw telefoon in 2021

Je telefoon, je kan tegenwoordig niet meer zonder hem. De nieuwste smartphones zijn vaak niet goedkoop, het is daarom erg prettig als je, je nieuwe dure aanwinst extra kan beschermen met een leuk telefoonhoesje. Er zijn erg veel verschillende hoesjes en ook weer accessoires voor je hoesje verkrijgbaar. Welk hoesje is nu geschikt voor jouw telefoon? Lees snel verder voor enkele tips voor leuke moderne telefoonhoesjes en bijbehorende accessoires.

Verschillende telefoonhoesjes

Er is tegenwoordig veel keuze in soorten telefoonhoesjes. Als eerste is er een verschil in materiaal van de hoesjes. Je kunt bijvoorbeeld hoesjes vinden van leer of kunstleer of van verschillende soorten kunststof zoals hard kunststof, siliconen kunststof of TPU kunststof. Maar ook in de uitvoering van de hoesjes zijn er meerdere varianten. Je hebt booktype telefoonhoesjes, dit zijn de hoesjes die je open kan klappen en waar je veelal nog wat vakjes in hebt zitten waar je enkele pasjes in kwijt kan. Dit zijn erg handige hoesjes als je bijvoorbeeld niet nog een losse portemonnee hiervoor wilt meenemen. Dan bestaan er nog flipcases, deze kunnen net als een booktype opengeklapt worden, maar ze openen niet horizontaal maar verticaal. Zowel bij de booktype als de flipcase is je scherm goed beschermd wanneer de telefoon valt en hij dicht geklapt is.

Dan bestaan er nog de hoesjes die niet aan de voorkant dicht zijn. Een voorbeeld hiervan is de hardcase, deze vormt zich om de achterkant van je toestel, hij bestaat uit stevig materiaal en beschermt de zijkant en achterkant van je toestel goed, bij vallen of stoten. Een voordeel van een hardcase is, dat deze vaak met van alles bedrukt kan worden en je zo een mooie gepersonaliseerde hoes krijgt. Als je meer houdt van het oorspronkelijke design van je telefoon kan je ook kiezen voor een TPU siliconen hoes, deze hoes beschermt ook de achterkant en zijkant van je telefoon tegen vallen of stoten. Wat bij de TPU siliconen hoes leuk is, is dat je je telefoon zelf er nog door heen kan zien. Als laatste bestaat er ook nog een bumper hoes, deze hoes zit alleen aan de randen om je toestel heen, zo blijft zo veel mogelijk het eigen design van je telefoon behouden.

handige accessoires

De telefoons zijn tegenwoordig vrij groot. De meeste modellen passen niet makkelijk in de broekzak of worden in de achterzak gestoken en vallen er wel eens uit. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je telefoon op te bergen in je handtas. Maar als je, je telefoon snel bij de hand wilt hebben en niet wilt zoeken in je handtas is dit ook niet de ideale oplossing. Wat wel een handige oplossing is om je telefoon altijd snel bij de hand te hebben is een telefoonhoesje met koord. Door dat je telefoon aan een mooi en stijlvol koord vast zit, heb je hem altijd zo bij de hand om bijvoorbeeld snel een leuke foto te kunnen maken of natuurlijk om mee te bellen.

Lotte

Terug naar boven