Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Ideeën voor een perfecte Valentijnsdag

Een relatie hebben is een van de prachtigste dingen die er op aarde bestaat. Het is echter niet altijd rozengeur en maneschijn. Zo zijn er soms momenten waar je druk voelt om iets leuks voor je partner te verrichten. Valentijnsdag is een van de dagen waar dit vaak voorkomt. En dit terwijl dit helemaal niet nodig om druk te voelen! Want wij helpen je met het verzinnen van een mooi cadeau of een mooie beleving voor Valentijnsdag. In deze blog tref je zes verschillende ideeën die deze dag speciaal maken voor jouw partner.

Een gepersonaliseerd cadeau

Onze eerste tip is om een gepersonaliseerd cadeau voor haar of hem te geven. Waarom een gepersonaliseerd cadeau? Je wilt jouw partner het gevoel geven dat jij hem of haar zeer veel waardeert. Daardoor is een cadeau dat wat persoonlijker dan normaal is een goede optie om dit effect te bereiken. Er zijn namelijk talloze gepersonaliseerde cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een bloemenboeket met een kaartje dat door jouw geschreven is. Ook een glas met de naam van jouw partner kun je hieronder scharen. Jouw partner zal gegarandeerd dit soort cadeaus leuk vinden!

Een nachtje uit eten

Een ander leuk idee is om jouw partner een leuke ervaring te bezorgen. Daarbij valt een nachtje waarbij jullie samen uit eten gaan hier zeker eronder (Natuurlijk ’s avonds uit eten, en dan een overnachting naar keuze). Kies een restaurant waarbij ze het favoriete soort eten van jouw partner serveren. Zo weet hij of zij dat je werkelijk aan alles hebt gedacht op Valentijnsdag. Maak er een romantische avond van door te beginnen met een heerlijk restaurantbezoek. Jouw partner blikt zeker terug op deze dag.

Een massage

Zaten alle restaurants vol? Of werkt een van jullie twee in de avond? Dan is een massage juist een goede optie. Hierbij heb je meerdere keuzes. Ten eerst kun je ervoor kiezen om samen naar een plek te gaan waar ze massages geven. Ook kun je besluiten om jouw partner alleen hier naartoe te gaan zodat hij of zij volledig tot rust komt. Tot slot is het ook romantisch om zelf een massage te geven aan jouw partner. Je vindt online allerlei filmpjes waarbij ze je precies aanleren hoe je een goede massage geeft aan de liefde van jouw leven. Hij of zij zal opscheppen over deze ervaring tegenover zijn of haar vriendengroep.

Samen de natuur in gaan

Zijn jullie meer van heerlijk de buitenlucht in gaan? Dan is het een romantisch idee om voor Valentijnsdag ergens in de natuur te zijn. Gelukkig zijn er talloze verschillende plekken waar je dit kunt, waarbij je soms ook nog eens het hele rijk voor jullie zelf hebben. Zo maak je deze activiteit mooi intiem. Kies voor een wandeling langs het strand. Of ga de mysterieuze bossen in bij een prachtig natuurgebied. De opties zijn haast eindeloos met de natuur die Nederland te bieden heeft. Gebruikt dit in jouw voordeel om jouw Valentijnsdag extra romantisch te maken.

Een handgeschreven brief

Wil jij echt op een klassieke manier romantisch zijn tegenover jouw partner? Schrijf dan een persoonlijke brief met de hand waarin je beschrijft hoe jij je voelt over haar of hem. Neem rustig de tijd door en denk na wat je wilt zeggen. Het hoeft geen gedicht te zijn, zolang het maar recht uit het hart is. Vertel wat jij zo leuk vindt aan hem of haar. Hoewel dit voor sommigen misschien een afgezaagd idee is, zal jouw partner dit moment voor de rest van zijn of haar leven herinneren en zelfs koesteren. Onderschat niet hoeveel impact een handgeschreven brief kan hebben op iemand, zelfs in deze moderne tijd.

Een stedentrip

Tot slot is een stedentrip ook een uitstekend idee om te doen voor Valentijnsdag. Dit kan een uitje zijn voor de dag, maar je kunt ook zelfs een overnachting erbij boeken. Daarbij heb je de keuze uit allerlei steden. In Nederland is de keuze voor de stad hoe dan ook goed. Wil je liever het iets exotischer aanpakken? Kies dan voor een stad als Antwerpen of Brugge in België of Bremen of Münster in Duitsland. Samen ontdek je alles wat de stad te bieden heeft, zoals mooie monumenten en heerlijk eten. Zo komen jullie samen terug van deze trip met een band dat sterker is dan ooit te voren. Een mooie stedentrip voor Valentijnsdag is zeker het overwegen waard.

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven