Madam Lotte

Live your Life to the Fullest

Moederdag: acht stijlvolle cadeau-ideeën voor een bijzondere dag

Vooral in de Corona-crisis, wanneer we onze familie misschien alleen via een videogesprek kunnen zien, zijn kleine cadeaus iets leuks om te laten zien dat je aan je geliefden denkt! En sinds 10 mei is het moederdag, heb ik acht stijlvolle cadeau-ideeën van onze favoriete laboratoria voor jou en je moeders samengesteld. van Alexandra

Stijlvolle cadeau-ideeën voor Moederdag

Je bent nog steeds op zoek naar een stijlvol kleinigheidje voor Moederdag? Kijk dan eens naar mijn lijst. Het bevat een prachtig boek, praktische zaken voor de keuken, de tuin en het sportprogramma, mooi briefpapier en een heel bijzondere kaars. Alle gepresenteerde geschenkideeën kunnen zelfs over grote afstanden worden gepland en uitgevoerd. Maar als je dicht bij je moeder woont, is er natuurlijk nooit iets tegen een mooi boeket bloemen, een plant voor de tuin of een zelfgemaakte taart – zelfs niet als de knuffel en de koffie samen een beetje moeten wachten! Ik wens jou en je moeders het allerbeste!

Stijlvolle cadeau-ideeën voor Moederdag van Rabe von Pappenheim, Copperprint, Allesklarschiff en Co.

1. Moeders en dochters: Hoewel het boek “Mutter & Töchter” al een paar jaar oud is, blader ik er nog steeds graag doorheen. Het inspirerende inrichtingsboek met veel interessante moeder-dochter-duo’s is geschreven door Stefanie von Wietersheim en wordt uitgegeven door Callwey Verlag. Dani heeft het ons hier al in detail gepresenteerd.

Tweede wenskaarten: Schrijf het op! Omdat ik zelf graag ansichtkaarten verstuur, vind ik de hart motiefkaarten van Raaf van Pappenheim een prachtig idee voor Moederdag. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken. via instagram Orde. Of wat dacht je van deze mooie Wenskaart met medicinale planten en bijpassende recepten?

3. broodzakken van hout&linnengoed: Misschien wilt u iets blijvends en praktisch cadeau doen? Ik ben helemaal verliefd op de herbruikbare Broodzakje van zuiver linnen van “Holz&Leinen” (hout&linnen) met Toile de Jouy-motief.

4. gepersonaliseerde berichtenkaartenKent u de situatie wanneer u gewoon een klein briefje aan een pakketje of briefje wilt toevoegen – een korte groet of laat uw contactgegevens achter – maar geen visitekaartje bij de hand hebt? Gebruik je dan Post-its? Ze zijn niet beschikbaar in mooi, of wel? Oh ja! Mijn oplossing en altijd een leuk cadeau-idee zijn de personaliseerbare Berichtenkaarten van de Stolz-drukkerij.

5. kniekussens in de tuin: Hoe groot is dit tuinkniekussen van waterdicht canvas van Garden Trading? Perfect voor tuinliefhebbende moeders! Ik heb dit mooie stuk ontdekt in de Onlineshop van Gustavia.

6. ontwerp bubble kaars: Een bijzonder succesvolle samenwerking van twee grote kleine bedrijven is naar mijn mening de “Design Bubble Candle” FELIX met de kleine olifant. van de Blanc Kunstverlag. De geurkaars van biologische sojawas en pioenroosolie werd met de hand gegoten, de bodem van een champagnefles dient als glas.

7. een yogamat met monogram: De coronacrisis is het beste moment om eindelijk eens yoga of Pilates te proberen of om de oefeningen van de achterschool weer regelmatig te doen. Het is veel gemakkelijker om dit te doen op de mooie Yogamat van MeinMonogramm met initialen. Op die manier is er geen kans om ze door elkaar te halen.

8e doos met teckelmotief: De dozen van AllesklarSchiff zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook ongelooflijk praktisch – of het nu gaat om een container voor foto’s, brieven, sieraden of als een dienblad zoals dat van Dani, ze zal zeker een ereplaats vinden bij je moeder. Ik hou vooral van het crèmekleurige teckelmotief.

Wil je meer cadeau-ideeën?

*De collage bevat affiliate links, wat betekent dat we een deel van de verkoop krijgen

Trouwens: U kunt nog meer cadeau-ideeën vinden op onze pagina “Hier winkelt de Lady”.

MEER OVER HET ONDERWERP

  • Kan niet vaak genoeg gezegd worden: Merci Maman!
  • Mooie Onlineshops: Zelfgezaaid door Holz&Linnengoed
  • Onze linnen kussens van Mijn Monogram
  • Achter de schermen: Een bezoek aan de Gustavia-winkel
pinterest moederdag

Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven